Het doen van een didactisch onderzoek kost altijd erg veel tijd. Naast het afnemen van toetsen, doen van observaties en het voeren van gesprekken kost ook het opstellen van het verslag en het handelingsplan veel tijd. Om daarbij zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om te gaan, heb ik een aantal sjablonen ontwikkeld die ik elke keer opnieuw kan gebruiken.

Als jij het handig vindt om deze sjablonen ook te gaan gebruiken of als je benieuwd bent hoe ze er uitzien, kun je ze nu downloaden in de toolbox voor remedial teachers. Hierin zitten onder andere:

  • sjabloon voor een handelingsplan
  • sjabloon voor een onderzoeksverslag
  • een verklarende woordenlijst
  • een intakeformulier
  • en nog meer...

Alle bestanden zijn Office documenten, zodat je ze aan kunt passen voordat je ze zelf gaat gebruiken. 

Meld je aan om mijn mails met informatie, acties en aanbiedingen te ontvangen en krijg gratis toegang tot deze bestanden!

De bestanden staan in de trainingsomgeving van Mijn Superkracht. Je ontvangt na het verzenden van je aanmelding een mail van deze omgeving (The Huddle) om inloggegevens te maken, zodat je onbeperkt toegang krijgt en houdt tot de bestanden.

Verder ontvang je voortaan regelmatig een mail van mij. In het formulier hieronder kun je aangeven welke mails je wil ontvangen.

Hartelijke groeten,
Annemieke
* geeft verplicht aan

Mijn Superkracht gebruikt de gegevens die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Hieronder laat je me weten op welke manier je van me zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp