Om je leerlingen/ cliënten goed te kunnen begeleiden, verwerk je behoorlijk veel persoonlijke gegevens. Natuurlijk ga je zorgvuldig met deze gegevens om en zorg je ervoor dat anderen daar niet zo maar toegang toe krijgen. 
In de AVG staat precies beschreven welke rechten je klanten hebben en welke plichten en verantwoordelijkheden jij hebt. Dit zijn er meer dan alleen de bescherming van de gegevens.

In de training RT en AVG lees je precies wat er van jou wordt verwacht in de verwerking van persoonsgegevens.

Meld je aan om mijn mails met informatie, acties en aanbiedingen te ontvangen en krijg gratis toegang tot de online training RT en de AVG!

Deze training staat in de trainingsomgeving van Mijn Superkracht. Je ontvangt na het verzenden van je aanmelding een mail van deze omgeving (The Huddle) om inloggegevens te maken, zodat je onbeperkt toegang krijgt en houdt tot de training.

Verder ontvang je voortaan regelmatig een mail van mij. In het formulier hieronder kun je aangeven welke mails je wil ontvangen.

Hartelijke groeten,
Annemieke
* geeft verplicht aan

Mijn Superkracht gebruikt de gegevens die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Hieronder laat je me weten op welke manier je van me zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp