Meld je aan voor het webinar "Kerst"!

Door Eveline Kaleveld, maandag 25 november 2019, 20:00


Oei kerst komt eraan... Hoe zal ik dit thema de iPad eens gaan inzetten? Aan welke ontwikkelingsdoelen wil ik bij de kleuters werken? En waar pas ik de iPad dan in? Tijdens dit webinar ga ik je helpen! En wat het leuke is... Je kunt tijdens dit webinar interactief meedoen! 
Hiervoor moet je de volgende dingen van te voren regelen:
  • Foto van een kerstboom waar nog niets inhangt 
  • Indien je een iPad hebt... Zorg dat de notitieapp op je iPad staat 
Natuurlijk hebben we ook weer inspiratie voor je met concrete materialen die je al in de klas hebt!

Verder laat ik je een aantal kerstapps zien. Maar welke ontwikkeling stimuleer je eigenlijk wanneer je deze app inzet? Hier gaan we over in gesprek tijdens het webinar! 

En natuurlijk heb ik ook weer een bonus verhaal, hierin staat digitale geletterdheid centraal. En morgen kun jij daar ook mee aan de slag ook al heb je geen iPads of tablets!  

Jouw gegevens
Dit webinar wordt verzorgd door Eveline Kaleveld van De Rolf Groep in samenwerking met Annemieke Augusteijn van Mijn Superkracht.
Om je de informatie over het deelnemen aan het webinar te kunnen sturen, gebruikt Annemieke de gegevens die je invult in dit formulier. Eveline krijgt je gegevens ook, zodat zij je na afloop van het webinar kan mailen met extra informatie. Zonder jouw toestemming onder het kopje "marketingtoestemmingen" krijg je verder geen mails.
* geeft verplicht aan
Met behulp van de informatie die je hier invult, zorg ik ervoor dat je alleen voor jou relevante mails ontvangt.

Mijn Superkracht gebruikt de gegevens die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Hieronder laat je me weten op welke manier je van me zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp