Gratis videoreeks "Tips voor tools"

Ben jij wel eens op zoek naar bijvoorbeeld een handig app om je leerlingen het rekenen te laten oefenen of zou je sneller je uren bij willen kunnen houden? In deze reeks met meer dan 20 video's heb ik al mijn favoriete tools bij elkaar gezet. 

Je vindt hier handige apps om spelling en rekenen te oefenen, tools om video's te maken en programma's die je tijd besparen.

Meld je aan om mijn mails met informatie, acties en aanbiedingen te ontvangen en krijg gratis toegang tot mijn tooltips!

De video's staan in de trainingsomgeving van Mijn Superkracht. Je ontvangt na het verzenden van je aanmelding een mail van deze omgeving (The Huddle) om inloggegevens te maken, zodat je onbeperkt toegang krijgt en houdt tot video's.

Verder ontvang je voortaan regelmatig een mail van mij. In het formulier hieronder kun je aangeven welke mails je wil ontvangen.

Hartelijke groeten,
Annemieke
* geeft verplicht aan

Mijn Superkracht gebruikt de gegevens die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Hieronder laat je me weten op welke manier je van me zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp